06-25308175 info@protectinvest.nl

Zelfverdediging voor vrouwen – Stay Away

Vrouwen vinden vaak dat Krav Maga niks voor ze is. In video’s op internet gaat het er hard aan toe. Dat zijn echter geen gemiddelde Krav Maga-trainingen. En áls het al Krav Maga is, dan zijn het vaak door en door getrainde studenten en/of instructeurs die willen laten zien hoe goed ze zijn.

Het zeer effectieve en praktische Stay Away-programma wordt wereldwijd aangeboden en behoort tot een van de beste zelfverdedigingsprogramma’s voor vrouwen die er is. In de trainingen komen eenvoudige technieken uit het reguliere curriculum van Krav Maga voor, met als doel om deelneemsters in korte tijd weerbaar te maken. Je zult al na een paar trainingen het verschil merken en over meer zelfvertrouwen beschikken. De ervaren instructeurs van Protect Invest hebben ruime praktijkervaring, ook binnen de (zeden)politie.

Het Stay Away-programma leert je onder meer:

  • jezelf weerbaarder te maken;
  • je grenzen duidelijk te stellen;
  • je fysieke én mentale kracht te gebruiken;
  • gevaar te herkennen;
  • hoe te handelen in diverse situaties, ook wanneer deze gewelddadig wordt.


Kennismakingsseminar

Protect Invest biedt een Stay Away Seminar aan: een kennismaking van twee uur die aansluit op verschillende programma’s die daarna te volgen zijn. Het seminar geeft een goed beeld van wat Stay Away inhoudt en wat je kunt verwachten. Er komen zowel technieken uit Krav Maga als scenariotrainingen en psychologische aspecten aan bod, zodat je de eerste stappen neemt om te werken aan je weerbaarheid. Neem een kijkje op de seminar pagina voor de eerstvolgende Stay Away seminars.

Zelfverdedigingsprogramma’s voor vrouwen

In navolging op het kennismakingsseminar kun je modules volgen uit de verschillende zelfverdedigingsprogramma’s. In Stay Away Straatintimidaties leer je verschillende technieken, zoals vastpakkingen, verwurgingen en zogenoemde bear hugs. Stay Away Vervoer richt zich op dreigingen die je onderweg tegenkomt in bijvoorbeeld de bus, op de fiets of in de auto. Hoe je moet omgaan met een mesaanval leer in in Stay Away Conflictsituaties. Elk programma eindigt met een scenariotraining op straat, waarin je de geleerde technieken in de praktijk leert toepassen.

Ben jij een vrouw en ben je bang om alleen te lopen?

Heb je wel wel eens te maken gehad met intimidatie, seksueel geweld of handtastelijkheden?

Vind je het moeilijk om jouw grenzen aan te geven en/of hoe je moet handelen wanneer iemand jou lastig valt?

error: Content is protected !!