06-25308175 info@protectinvest.nl

Krav Maga voor politie & justitie

Politie- en justitiepersoneel krijgt bij het uitoefenen van hun werk vaak te maken met agressie en geweld. Tegen zichzelf, tegen collega’s en soms zelfs tegen familieleden. Krav Maga is van oorsprong bedoeld om militairen in een zo kort mogelijke tijd en op zo effectief mogelijke wijze gevechtsklaar te maken. Maar door de bewezen technieken bleef het niet onopgemerkt door politie- en veiligheidsdiensten. Inmiddels is Krav Maga wereldwijd binnen diverse organisaties het officiële zelfverdedigingssysteem. Als antwoord hierop ontwikkelde de IKMF het programma Law Enforcement Krav Maga.

Gericht zelfverdedigingsprogramma

Krav Maga Law Enforcement is speciaal ontwikkeld voor politie en justitie. Naast realistische zelfverdedigingstechnieken met en zonder geweldsmiddelen worden er aanhoudingstechnieken behandeld, zoals boeitechnieken en takedowns. Ook zitten er in het programma drills en scenariotrainingen. Protect Invest verzorgt deze trainingen al jaren voor politie- en justitieorganisaties in zowel binnen- als buitenland. Het programma is een aanvulling op het IBT en op de problemen die politie en justitie te verduren krijgen.

Verkeerd beeld van Krav Maga

Vanuit onze ervaring weten we dat Krav Maga binnen politie- en justitieorganisaties niet altijd een goed imago heeft. Het zou buitenproportioneel en ongeschikt zijn. Dit is het gevolg van video’s die op internet circuleren waarin niet-gecertificeerde instructeurs een verkeerd beeld neerzetten. De ervaren instructeurs van Protect Invest hebben zelf een achtergrond binnen politie en/of justitie en allemaal de officiële Krav Maga Law Enforcement opleiding van de IKMF gevolgd.

Interesse in (meer informatie over) een training?

Stuur een mail naar info@protectinvest.nl

error: Content is protected !!