06-25308175 info@protectinvest.nl

Onze partners

Voor onze leden willen we het maximale uit de trainingen halen. Maar dat kunnen we niet alleen. Daarom heeft Protect Invest een uitgebreid partnernetwerk. We werken samen met partijen die onze duurzame groei en ons succes mogelijk maken. Door expertise en kennis te bundelen, profiteren onze leden van een brede service en dienstverlening. Samen staan we sterk!

IKMF

De International Krav Maga Federation (IKMF) is opgericht in 1995 en gevestigd in Israël. Het is de grootste Krav Maga organisatie ter wereld met een vertegenwoordiging in meer dan 68 landen.

www.ikmf.nl

USC

Het Universitair Sportcentrum Amsterdam (USC) is een plek waar sporten en sporters elkaar ontmoeten. Het USC is er voor studenten en medewerkers van het Hoger Onderwijs.

www.usc.uva.nl

JEUGDFONDS SPORT & CULTUUR

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie / het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.

www.jeugdfondssportencultuur.nl

U - PAS

De U-pas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht. Met de U-pas kan het hele gezin meedoen aan sportieve en culturele activiteiten en zijn er bijdragen voor een kind.

www.u-pas.nl

NIEUWEGEIN STADSPAS

De Nieuwegein Stadspas is voor Nieuwegeinse huishoudens met een minimuminkomen. Zij kunnen voordelig gebruikmaken van sport- en culturele activiteiten.

www.nieuwegeinstadspas.nl

error: Content is protected !!