06-25308175 info@protectinvest.nl

Zaterdag 19 februari, 5 en 19 maart 2022: Stay Away kennismakingsseminar

Het op vrouwen gerichte programma binnen Krav Maga heet Stay Away. De trainingen in dit programma zijn aangepast aan de doelgroep, maar hebben vergelijkbare technieken uit het reguliere curriculum van Krav Maga. Stay Away is eenvoudig maar doeltreffend, en als deelneemster word je al in korte tijd weerbaar(der).

Het Stay Away kennismakingsseminar is een eenmalig seminar dat aansluit op de 3-daagse Stay Away beginnerscursus die je daarna kunt volgen (als deelnemer aan het kennismakingsseminar krijg je voorrang op beginnerscursus). Tijdens de kennismaking krijg je een beeld van wat het Stay Away programma inhoudt en wat je kunt verwachten.

Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen. Je ontvangt na aanmelding en betaling een bevestigingsmail met aanvullende info. Heb je vragen? Mail dan naar stayaway@protectinvest.nl.

 

Data & tijden

Geplande zaterdagen

5 maart 2022 Bijna VOL
19 maart 2022  VOL !!

Waar:
Marathonloop 7
5235 AA Den Bosch

1400-16:30 uur in de DOJO

Locaties

Den Bosch
Marathonloop 7
5235 AA Den Bosch
Open in Google Maps

Kosten

€ 20,00

Na betaling van Stay Away seminar heeft de cursist geen recht op teruggave van de seminarkosten. Als Stay Away seminar wordt afgelast, dan heb je recht op teruggave van het geld dat je voor je seminar hebt betaald.

 

Aanmelden

error: Content is protected !!