06-25308175 info@protectinvest.nl

Zaterdag 5 maart en 9 april 2022: Stay Away kennismakingsseminar

Het op vrouwen gerichte programma binnen Krav Maga heet Stay Away. De trainingen in dit programma zijn aangepast aan de doelgroep, maar hebben vergelijkbare technieken uit het reguliere curriculum van Krav Maga. Stay Away is eenvoudig maar doeltreffend, en als deelneemster word je al in korte tijd weerbaar(der).

Het Stay Away kennismakingsseminar is een eenmalig seminar dat aansluit op de 3-daagse Stay Away beginnerscursus die je daarna kunt volgen (als deelnemer aan het kennismakingsseminar krijg je voorrang op beginnerscursus). Tijdens de kennismaking krijg je een beeld van wat het Stay Away programma inhoudt en wat je kunt verwachten.

Aanmelden kan door het formulier hiernaast in te vullen. Je ontvangt na aanmelding en betaling een bevestigingsmail met aanvullende info. Heb je vragen? Mail dan naar stayaway@protectinvest.nl.

 

Data & tijden

Geplande zaterdagen

5 maart 2022
9 april 2022

Waar:
Het Groene Hart Leerpark
Pr. Beatrixlaan 4
2404 XC  Alphen aan den Rijn

1100-13:00 uur

Locaties

Alphen aan den Rijn
Het Groene Hart Leerpark
Pr. Beatrixlaan 4
2404 XC  Alphen aan den Rijn

Kosten

€ 15,00

Na betaling van Stay Away seminar heeft de cursist geen recht op teruggave van de seminarkosten. Als Stay Away seminar wordt afgelast, dan heb je recht op teruggave van het geld dat je voor je seminar hebt betaald.

 

Aanmelden

error: Content is protected !!