06-25308175 info@protectinvest.nl

Samenwerking met Tactical-Defense

Samenwerking met Protect Invest

Op dit moment zijn er grote veranderingen gaande binnen Tactical-Defense. Geen zorgen, goede dingen. Rotem gaat ons helaas eind november dit jaar verlaten en dat gat is niet zomaar te vullen.  Natuurlijk zijn daar nog twee andere kanjers als Raymon en Selina en we zullen met z’n drieën vol energie en bevlogenheid les blijven geven.

Naast deze verandering is er nog een grote verandering aanstaande en dat is dat Tactical-Defense per 01 november 2022 samengaat met Protect Invest en doorgaat als Protect Invest Midden-Nederland. Deze beslissing hebben wij als team weloverwogen genomen.  Protect  Invest is een trainingscentrum voor met name Krav Maga onder leiding van Mario en Natasja Schouten. Zij hebben een grote groep fantastische instructeurs voornamelijk afkomstig uit politie en defensie met praktijkervaringen en zijn op meerdere locaties actief zoals: Alkmaar, Alphen aan de Rijn, Amstelveen, Amsterdam, IJmuiden, Den Bosch, Nieuwe Gein, Nieuw-Vennep en Noordwijk

Voor degene die mij beter kennen weten al dat ik veel met Mario samen train en meerdere keren in Israël ben geweest voor trainingen enz.

Waarom:

Er zijn diverse redenen om deze stap te maken.  De belangrijkste reden is vooral het bundelen van kennis en ervaringen om dit te vertalen naar onze lessen. Mario heeft net als ik een achtergrond bij de politie en we zijn al drukdoende om volgend jaar diverse seminars te organiseren.  Ook zullen wij seminars verzorgen die buiten het aanbod van Krav Maga vallen maar daarin perfect aansluiten op de dagelijkse praktijk.  Denk hierbij aan hoe te handelen in conflictsituaties met agressie en emoties, omgevingsbewustzijn trainingen en het herkennen van pre-signalen voorafgaand aan een conflictsituatie etc., Daarnaast is er bij afwezigheid van mij, Raymon of Selina de mogelijkheid om de lessen te laten over nemen door andere instructeurs van Protect Invest.

Wat verandert er voor jullie.

Naast de wijziging van naam en het vergroten van het aanbod veranderen er de volgende zaken.

  • Lidmaatschap van volwassenen wordt teruggebracht naar 1 lidmaatschap. De kosten zijn 47,50 per maand. Voor dat bedrag kan je onbeperkt trainen op de eigen locaties maar mag je ook trainen op andere locaties.  Voor degene die 1 keer per week traint, blijft het lidmaatschap onveranderd en je maandbedrag blijft 32 euro per maand. Wisselen van abonnement van 1 x per week naar onbeperkt kan,  maar weer terug wijzigen naar 1 keer in de week kan dan niet meer.
  • Ondanks dat je nu ook op andere locaties kan trainen, wordt het lokaal examen nog wel afgenomen op de eigen locaties.
  • Lidmaatschap voor de jeugd blijft hetzelfde.  Nieuwe leden zullen derhalve een ander bedrag gaan betalen.
  • De website van Tactical-Defense en mailadres zullen worden uit gefaseerd maar zijn voorlopig nog bereikbaar. Nieuwe mailadres is . Al geïnteresseerd in de nieuwe website? Kijk op www.protectinvest.nl
  • Jullie krijgen een app voor op de telefoon. Waar je onder andere wijzigingen kan doorgeven, in kan schrijven voor seminars of lessen op andere locaties. Inzien van je resultaten van een proefexamens en curriculum enz.
  • Kleding kan je voorlopig nog bij ons bestellen en kan dit seizoen nog gewoon in de lessen worden gedragen (tot zomervakantie). Nieuwe shirts gaan straks via de website van Protect Invest.

Al met al een hoop veranderingen.  Maar ik heb het volste vertrouwen dat deze veranderingen een positief effect zullen hebben.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en mochten er nog vragen zijn, stel ze gerust.

error: Content is protected !!