06-25308175 info@protectinvest.nl

Gebruik mijn Club App

Voor het volgen van een les willen wij graag dat iedereen zich vooraf via de app incheckt

De instructeur checkt in de les op het mobiele device wie er aanwezig zijn. Als u niet op deze ‘digitale presentielijst’ staat dan moet u zich alsnog aanmelden via de app.

Helaas merken we ook nog steeds dat best wat mensen op de verkeerde plek inchecken, hierbij dus een korte instructie voor het correct gebruiken van de app:

Voor Android en IOS

Na inschrijving heeft u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen om de app te gebruiken. Zo niet, dan kunt u deze alsnog opvragen via info@protectinvest.nl

Na het inloggen ziet u het hiernaast getoonde scherm. Om u voor een les aan te melden drukt u op ‘Aanmelden voor training’ (zie pijl).

Dat brengt u naar het volgende scherm:

U ziet boven in de datum voor u het lesoverzicht ziet van alle locaties! Wilt u voor een andere datum inchecken, klik dan op de datum van vandaag, waarna een kalender verschijnt waarop u de voor u gewenste dag kan kiezen. Omdat de locaties niet in het overzicht van de lessen staan, is het dus van belang dat u de juiste locatie selecteert voor u zich inschrijft bij de les, dit doet u door op de filter te drukken (zie pijl). Nu verschijnen de filter opties, onder het kopje lessen staat nu: Alle lessen. Als u hierop drukt ziet u het volgende drop-down menu:

Druk op de knop inschrijven (zie pijl) om een plek te reserveren in de les. Mocht u toch niet kunnen, dan kunt u zich tot 1 uur voor de les nog uitschrijven door op dezelfde knop te drukken. Daarna is dat niet meer mogelijk en wordt er een les van uw tegoed afgeschreven.
Mocht u altijd op dezelfde momenten komen trainen en niet elke keer voor de les willen inchecken, kunt u bij filter opties (onder datum) ervoor kiezen om een tweede datum te kiezen waarna alle gekozen lessen in die periode tevoorschijn komen. U kunt zich dan meteen bijvoorbeeld voor de hele maand inchecken. Vergeet alleen niet uit te checken voor een les, mocht u toch niet kunnen.

error: Content is protected !!