Genevieve
Den Bosch, Protect Invest

Genevieve - instructeur locatie Den Bosch

 

Opleidingen International Krav Maga Federation (IKMF)

  • Civilian Instructor Course (2018)
  • Women Instructor Course (Stay Away, 2018)

 

Achtergrond / ervaring

Sinds 2000 ben ik werkzaam 'in het blauw’ bij de politie. Ik heb hierdoor ruimschoots ervaring met dreigende escalatie en aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken. De real life-scenario’s in de Krav Maga trainingen spreken mij erg aan. Ook hecht ik veel waarde aan het mentale aspect en de weerbaarheid en veerkracht van mensen versterken en vergroten. Daarin wil ik graag mijn bijdrage leveren.

 

Waarom Krav Maga

Ik was op zoek naar een aanvulling op de Integrale Beroepsvaardigheid Training van de politie. Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Krav Maga viel mij op hoe eenvoudig maar doeltreffend het systeem is. Opgeven is geen optie! In mijn werk niet, maar ook in een veranderde samenleving zijn de risico’s op een confrontatie met geweld groter. Ik ben hierop liever voorbereid en getraind dan dat ik verrast of overdonderd word, met alle gevolgen van dien.

 

Hoogtepunt Krav Maga carrière

Het geven van mijn eerste Stay Away seminar! Dit zelfverdedigingsseminar is speciaal bedoeld voor vrouwen. Het doel van een seksueel gewelddadige aanval tegen vrouwen vraagt om achtergrondinfo en een vereenvoudigd systeem dat altijd werkt. Dit is het begin van bewustzijn voor vrouwen over hoe dergelijke situaties ontstaan en hoe zij hun grens kunnen aangeven en ervoor kunnen zorgen dat een ieder hun grens ook daadwerkelijk respecteert. Het ontvangen en teruglezen van de feedback geeft de noodzaak en behoefte aan. Dit is waarom ik instructeur ben geworden, om met name andere vrouwen te empoweren!

 

Mooiste moment bij Protect Invest

Het afsluiten van de Civilian Instructor Course en het direct ontvangen van Protect Invest-instructeurshirts van mijn instructeur en broer Arthur (ook instructeur bij Protect Invest in Den Bosch). Ik ben heel trots op het afsluiten van de opleiding. Ik heb het ervaren als een pittige, interessante en super leerzame opleiding.

 

Spreuk

"Being both soft and strong, is a combination very few have mastered"

error: Content is protected !!