Arthur
Den Bosch, Protect Invest

Arthur - instructeur en locatiemanager Den Bosch

 

Opleidingen International Krav Maga Federation (IKMF)

  • Civilian Instructor Course (2013)
  • Women Instructor Course (Stay Away)
  • Kids Instructor Course

 

Achtergrond / ervaring

In 2006 kwam ik voor het eerst in aanraking met Krav Maga bij de IKMF. Onmiddellijk herkende ik Krav Maga als het systeem waarnaar ik op zoek was geweest als aanvulling op mijn training bij defensie. Sinds 1996 ben ik werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en sinds die tijd heb ik in meerdere gebieden van ordehandhaving en opsporing gewerkt. Naast mijn huidige functie binnen de zedenrecherche ben ik defensiebreed actief als personal coach.

 

Waarom Krav Maga

Ik wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling en weerbaarheid van mensen door het verspreiden van Krav Maga!

 

Mooiste moment bij Protect Invest

Door het volgen van de opleiding tot Stay Away-instructeur kreeg ik de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het weerbaar(der) maken van vrouwen en zo mogelijk te voorkomen dat zij slachtoffer worden van (seksueel) geweld. Hierin heb ik een mooie aanvulling gevonden op mijn werk als zedenrechercheur bij de Koninklijke Marechaussee en politie. Daarnaast kan ik met het behalen van de Kids Instructor Course kinderen en tieners trainen in Krav Maga en zo een bijdrage leveren aan het weerbaarder maken van de komende generaties.

 

Spreuk

"Together the student and the teacher create the lesson"

error: Content is protected !!