ProTeam

Het Krav Maga ProTeam van Protect Invest is een groep fanatieke kinderen die wordt ingezet bij promotiefilmpjes, fotoshoots, flyeren op events, en incidenteel voor optredens of demonstraties. Aan het begin van elk trainingsjaar vinden de audities voor het team plaats.

Trainen

Het ProTeam traint één tot twee keer in de maand. De trainingen duren een uur per keer en we gaan hierin intensief op de verschillende Krav Maga-technieken in. Iedereen moet daarnaast wekelijks minimaal één reguliere les volgen. Leden van het ProTeam groeien snel en mogen ook deelnemen aan sommige seminars voor volwassenen. Twee keer per jaar wordt iedereen uit het team individueel beoordeeld op zijn/haar groei in technieken en uitvoering.

Meer zien? Bekijk het ProTeam in actie!

Auditie: Krav Maga talent gezocht

Doe jij niets liever dan Krav Maga? Wil je meedoen aan filmopnames, optredens en demonstraties? Ben jij tussen de 7 en 15 jaar oud en vind je het geen probleem om extra hard te trainen? Dan zijn we op zoek naar jou! Er zijn twee keer per jaar audities: in september / oktober en in februari / maart.

De auditie duurt 1 uur, waaraan de eerste helft besteed wordt aan oude en nieuwe technieken. We kijken naar vaardigheden, houding, motoriek, uitstraling en inzet. De laatste 30 minuten minuten gaan om explosiviteit, uithoudings- en doorzettingsvermogen, uitvoering, ervaring en samenwerking.

Wil je / jouw kind auditie doen? Aanmelden kan via info@protectinvest.nl. Zet ‘ProTeam’ in het onderwerp en vermeld in je mail voor- en achternaam, leeftijd en Protect Invest-lidnummer.

Voorwaarden

Van de kravisten in het ProTeam wordt inzet en motivatie verwacht. Aanwezigheid bij elke ProTeam training (zie agenda) en bij filmopnames, fotoshoots, events, optredens en demonstraties is een must. Het kan voorkomen dat het een keer echt niet lukt (meld je (kind) in dat geval ruim van tevoren af), maar het streven is dat iedereen in het team op de geplande momenten samen is. Alleen op die manier kunnen we een goed team neerzetten zonder dat leden een trainingsachterstand oplopen en/of vroegtijdig met hun deelname moeten stoppen. Bij goede prestatie bestaat de mogelijkheid dat een kravist uit het ProTeam opgeleid wordt tot assistent-instructeur en daarna eventueel tot instructeur.

Kosten

De extra ProTeam trainingen kosten € 10,50 euro per maand. Dit bedrag komt boven op de reguliere contributie. Een lid van het ProTeam mag onbeperkt reguliere lessen volgen. De kosten van het verplicht aan te schaffen ProTeam t-shirt zijn € 34,95 per t-shirt.

error: Content is protected !!