View Calendar
26-04-2019 - 29-04-2019 Gehele dag

UNIEKE TRAINING "COMBINED WEAPONS AND TACTICAL TRAINING"

Van 26 t/m 29 april 2019 verzorgd de European Security Academy NL in samenwerking met zijn partners, Protect Invest en Defensive Tactics een unieke 4- daagse Combined Weapons / Tactical training welke zal plaatsvinden in Polen bij de European Security Academy. De cursus is toegankelijk voor studenten en instructeurs, van alle IKMF locaties die meer diepgang willen krijgen van de diverse wapen systemen, waar zij mee in de Krav Maga trainingen in aanraking komen.

In het Krav Maga wordt o.a. getraind met pistool en assault rille ontwapeningen. Veelvuldig zien wij in de trainingen situaties waarbij veel tekortkomingen zijn. Bijvoorbeeld veiligheid alsmede de handelingen met het wapen. Doel van deze 4-daagse is meer verdieping van de mogelijk- en onmogelijkheden van de diversen wapensystemen. Er zal niet alleen geschoten worden met diverse wapensystemen, maar krijgt men ook tactische vaardigheden uitgereikt. Schieten met de diversen wapensystemen (Glock 17, Sig Sauer M4 en AK47. B&T APC.
Er zal met 9mm, 5.56x45 en 7.62x39) Basis en tactisch schieten. Schieten vanaf dekking. Meerdere doelen en schiethoudingen.
H2H combat (Gecombineerd met stressdrills en schieten op de schietbaan)
Scenario trainingen in het oefendorp met gebruikmaking van FX munitie, Force on Force Drills.
Situational awareness training.

De trainingen worden verzorgd door praktijk ervaren instructeurs.
Prijs: 997,50 EUR. (Inclusief verblijf, 3 maaltijden per dag, munitie en materialen)

Voor meer informatie stuur een e-mail naar protectinvest@icloud.com

error: Content is protected !!