View Calendar
07-01-2019 20:00 - 21:30
Den Bosch
Address: Marathonloop 13, 5235 AA 's-Hertogenbosch, Nederland

De training vind plaats in een besloten zaal van 20.00-21:30 uur. In deze 6 weekse cursus gaan we werken aan jouw weerbaarheid door technieken te trainen in diverse scenario's. Hierbij moet je denken aan manieren waarop je bij de keel gegrepen, vastgepakt, meegetrokken en opgetild kunt worden. Maar ook aan scenario's waarbij je bedreigd wordt met een mes of op de grond terecht gekomen bent. De technieken waarmee jij je in deze situaties kunt verdedigen zullen eenvoudig maar zeer effectief zijn.

Je zult merken dat als jij jezelf daadwerkelijk kunt verdedigen, jij je ook zelfverzekerder zult voelen en mentaal sterker ben geworden.

Het is de bedoeling dat we 5 trainingen van 1,5 uur wijden aan het trainen in diverse scenario's. De laatste training van 1,5 uur wordt staat in het teken van jezelf testen in verschillende scenario's met mannelijke aanvallers.

Ben je er klaar voor om meer technieken te leren en jezelf uiterst weerbaar te maken, geef je dan snel op. In verband met ruimte voor goede individuele begeleiding, willen wij de groep klein houden.

De kosten zijn 15 euro per training, dus 90 euro voor de hele serie. Dit bedrag dient vooraf in zijn geheel betaald te worden. Geef je alvast op via denbosch@protectinvest.nl

Je inschrijving wordt bevestigd zodra er €90 is overgemaakt naar NL04INGB0005406728 t.n.v. PIDB o.v.v Stay Away beginnerscursus en de naam van de deelneemster.

error: Content is protected !!